Cursusabonnement

Het cursusabonnement van De Letselschade Academy is uitsluitend voorbehouden aan abonnees van het magazine LetselschadeNEWS.

 

Tegen een vast jaartarief van €675,- kunnen abonnees van LetselschadeNEWS een cursusabonnement afsluiten en zich vervolgens aanmelden voor drie cursussen naar eigen keuze uit het gehele cursusaanbod van De Letselschade Academy. Een cursusabonnement is één kalenderjaar geldig.

 

Daarnaast kan worden gekozen voor de speciale pakketaanbieding. Voor een bedrag van €550,- kunnen de twee eendaagse cursussen ‘Oriëntatie letselschade recht & praktijk’ en ‘Verdieping letselschade recht & praktijk’ worden gevolgd.

 

De pakketaanbieding kan ook worden gecombineerd met het cursusabonnement. Men betaalt dan €675,-

 

Indien minder dan drie cursussen zijn bijgewoond als gevolg van annuleringen door De Letselschade Academy, dan wordt naar rato het deel van de niet gevolgde cursus(sen) niet in rekening gebracht. Heeft de cursist zich voor minder dan drie cursussen aangemeld , dan wordt alsnog het volledige bedrag van €675,- in rekening gebracht. Facturatie volgt na iedere deelgenomen cursus.

 

Zie voor algemene toepasselijke voorwaarden de algemene voorwaarden op de website.

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief 25% abonneekorting.

 

Vul hier het formulier in.